Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستارگان زیادی در فوتبال ایران بوده اند که عرب زبان محسوب می شدند

در تاریخ فوتبال ایران نگاهی به استان ها و قومیت های مختلف فوتبال داشته ایم اما امروز نگاهی داریم به بازیکنان عرب زبان ایران که البته می تواند زیر مجموعه ای از ستارگان خوزستانی باشد چرا که اکثر عرب زبان های ایرانی در خوزستان زندگی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش طرفداری، در این فهرست بازیکنان نامداری مثل حسین کعبی، کریم باوی و صمد مرفاوی حضور دارند.

بین عرب های خوزستانی فوتبال ایران اسم نعیم سعداوی، عیسی آل کثیر و حتی حسین ماهینی بوشهری هم قید شده که احتمالا ریشه تاریخی دارد ولی در این خصوص نظرات مختلفی وجود دارد و برخی می گویند چنین چیزی درست نیست.

بهترین فوتبالیست های عرب زبان ایرانی عبارت هستند از:

دروازه بان: نادر غبیشاوی

مدافعان: جلال کاملی، علی بداوی، احمد آل نعمه، حسین کعبی، علی حمودی، عقیل کعبی

خط میانی: سعید سلاماتی، مجاهد خذیراوی، احمد بوعذار، محمدرضا غبیشاوی، مسلم مجدمی، احمد عبدالله زاده، عباس بوعذار، مهدی زبیدی، عبدالرضا برزگری

خط حمله: صمد مرفاوی، کریم باوی، عبدالرحمن مرفاوی، ابراهیم تهامی، عادل حردانی، علی موسوی، لیث نوبری، حکیم نصاری، مهدی دغاغله، اسماعیل شریفات، حسن بیت سعید، احمد الجبوری، سعید حلافی

اخبار داغ 

رکنا برگشت هوادار پرسپولیس که بعد از شکست مقابل آلومینیوم سکته کرده بود، درگذشت چرا مازیار زارع به محمدحسین مرادمند و سیاوش یزدانی بازی نمی دهد؟ کریم بنزما و ثبت بهترین رکورد شخصی‌اش در لالیگا | 6 هفته تا پایان فصل ادای احترام ژوزه مورینیو به دیگو مارادونا در شهر ناپل / عکس

منبع: طرفداری

کلیدواژه: فوتبال ایران عرب زبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۲۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش ملی شاعر بلند آوازه‌ کُرد «میرزا احمد داواشی» برگزار می‌شود

مدیر پژوهشی مطالعات تاریخ و فرهنگ پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان گفت: همایشی ملی در مورد شاعر مردمی بلندآوازه و نام‌آشنای منطقه غرب ایران، میرزا احمد داواشی، نوزدهم اردیبهشت در دانشگاه کردستان برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، مسعود بیننده امروز_ سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران استان اظهار کرد: پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان در نظر دارد در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی خود و همچنین ایجاد بستری برای شکل‌گیری و تقویت گفتمان علمی درباره شاعران و شخصیت‌های فرهنگی مناطق مختلف کردستان در ذیل عنوان سلسله رویدادهای معنوی ایران، همایش ملی میرزا احمد داواشی شاعر نامی منطقه غرب کشور را نوزدهم اردیبهشت سال جاری در دانشگاه کردستان برگزار کند.

وی افزود: از ۴۲ مقاله رسیده به دبیرخانه همایش میرزا احمد داواشی ۳۱ مقاله جهت ارائه به صورت سخنرانی پذیرفته شده و چهار مقاله نیز به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

مدیر پژوهشی مطالعات تاریخ و فرهنگ پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان اضافه کرد: در این همایش دو سخنرانی اصلی و ۱۰ پانل تخصصی در طی برنامه‌های همایش اجرا می‌شود.

بیننده با اشاره به زندگی ادبی پربار این شاعر نامی تصریح کرد: میرزا احمد داواشی (۱۳۵۹-۱۲۷۹ ه ش) شاعر شیرین‌سخن، نکته‌سنج، زیباسرا، زیبابین و فصیح واژه است که اشعارش را به زبان کردی و در قالب گویش‌های گورانی-هورامی و سورانی-جافی سروده است.

وی درباره دیگر خصیصه ادبی اشعار این شاعر نامی گفت: میرزا احمد که جزو آخرین اعضای نسل شاعران گوران‌سرای کردستان ایران است در شهر روانسر از توابع استان کرمانشاه چشم به جهان گشوده و قریحه شاعرانگی و استعداد بداهه‌گویش در گستره‌ی جغرافیای فرهنگی این منطقه که طبیعت بکر و زیبای اورامانات، پاوه و جوانرود را شامل می‌شود رشد و نمو یافته است.

دبیر علمی همایش میرزا احمد داواشی اضافه کرد: میرزا احمد که به لقب داواشی معروف است در ذیل اشعارش معمولاً به همان نام خودش یعنی احمد که یکی از نام‌های مبارک پیامبر اسلام (ص) است خود را ندای شاعرانه زده و ختم اشعارش را با بستار زیبای پیامی عمیق و گوهروار می‌آراید، چنین است که لقب داواشی در افواه عامه شهرت دارد و نام احمد همان لقب شعری اوست.

بیننده ادامه داد: بدون شک برگزاری چنین همایش‌هایی فرصتی خواهد بود که از طریق آن شاعران و شخصیت‌های ادبی و فرهنگی ایران در منطقه کردستان معرفی شده و زمینه مناسبی برای تولید متون علمی در مورد آن‌ها و همچنین بستری برای انتشار این یافته‌های علمی و پژوهشی فراهم شود.

وی افزود: این دست از شاعران اگرچه در گستره‌ی وسیع‌تر زبان‌ها و فرهنگ‌های دیگر کمتر شناخته شده هستند، اما صدای زیست جهان واقعی عامه مردم بوده و زبان گویای جامعه و فرهنگ ما به شمار می‌آیند.

کد خبر 751341

دیگر خبرها

  • همایشی برای «میرزا احمد داواشی» شاعر کرد زبان در دانشگاه کردستان
  • بهترین فصل نوراللهی تقدیم به قلعه‌نویی
  • رقص بامزه حامد آهنگی با آهنگ عربی (فیلم)
  • کشف جدید زبان‌شناسان: ۴ سفر حماسی از سرزمین‌های یخی که به پیدایش اولین آمریکایی ها منجر شد
  • همایش ملی میرزا احمد داواشی، شاعر بلندآوازه‌ی کُرد برگزار می‌شود
  • یازدهمین پیروزی الوحده در لیگ امارات
  • سعید لیلاز: افشای فایل صوتی ظریف، عمدی بود
  • همایش ملّی زبان‌ها و گویش‌های ایران فراخوان داد
  • همایش ملی شاعر بلند آوازه‌ کُرد «میرزا احمد داواشی» برگزار می‌شود
  • وقتی روبات دروازه بان توپ ستارگان فوتبال را مهار می کند ولی از پوتین گل می خورد / فان