Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سید جمال محفوظی موسوی از خویشاوندان و نزدیکان مرحوم سید حسین محفوظی موسوی گفت: او مدت‌ها بود که با مشکلات قلبی دست و پنجه نرم می‌کرد و روز گذشته بر اثر مشکلات ناشی از عارضه قلبی در سن ۷۵ سالگی در تهران درگذشت.

سیدحسین محفوظی متولد سال ١٣٢٣ در شادگان است که پس از گذراندن دوران تحصیل در شادگان خرمشهر با اخذ مدرک فوق دیپلم به کسوت دبیری آموزش و پرورش درآمد و سپس در رشته حقوق دانشگاه تهران پذیرفته شد که جزء ده نفر اول قبول شدگان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرحوم محفوظی درسال ١٣٥٥ در رشته ارشد مدیریت آموزش وپرورش قبول شد و با اخذ بورس تحصیلی به آمریکا اعزام شد که پس از اتمام تحصیلات از سوی دانشگاه در آمریکا برای استادیاری دعوت شد، ولی ترجیح داد به ایران بازگردد.

با توجه به تسلط وی به ادبیات و ترجمه سه زبان عربی، فارسی و انگلیسی تاکنون بیش از ۴۰کتاب را از زبان‌های عربی و انگلیسی به فارسی ترجمه کرده که تعدادی از آن‌ها (امام حسین (ع): داستان سفری دشوار در مذهب و عقیده، راهنمای من به سوی تشیع، زندگانی حضرت امام حسین بن علی (ع) (بررسی و تحلیل)، با نور فاطمه (ع) هدایت شدم و...) به چاپ رسیده اند، بیشتر ترجمه‌های او در حوزه مسایل حقوقی، مذهبی، تاریخی و تربیت جوانان و کودکان است.

از جمله ترجمه‌های او می‌توان به ترجمه دیوان اشعار پروین اعتصامی به درخواست ناشری از کویت به عربی اشاره کرد، این ترجمه اولین و تنهاترجمه روان دیوان پروین اعتصامی است که دربین شاعران عرب خلیج فارس بااستقبال زیادی روبرو شد.

از ترجمه‌های عربی به فارسی او نیز می‌توان از کتاب‌های محمد التیجانی تونسی یاد کرد که از نظر سادگی وبدیع بودن ازترجمه‌های معروف کشور است.

این پژوهشگر و مترجم همچنین سابقه تدریس در دانشگاه‌های مختلف آزاد وپیام نور و دولتی خوزستان را در عمر پربرکت خویش داشت.

مرحوم محفوظی همچنین مترجم رسمی ومعتمد قوه قضاییه (زبان عربی) در شهرستان اهواز بود.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیماری قلبی استاد دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۸۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست منطقه‌ای واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به منظور برنامه ریزی برگزاری چهارمین جشنواره امامت و مهدویت، با حضور مدیرعامل موسسه امامت و مهدویت و با حضور واحد‌های دانشگاهی این استان به میزبانی دانشگاه آزاد دماوند برگزار شد.

به منظور حضور در این نشست سید جواد جعفری مدیرعامل موسسه امامت و مهدویت و دیگر همراهان در مزار شهدای گمنام واحد دماوند حضور یافته و در طلیعه برگزاری جلسات هماهنگی چهارمین جشنواره امامت و مهدویت با آرمان‌های بلند شهدای انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند.

در ابتدای این نشست سید جواد جعفری مدیرعامل موسسه امامت و مهدویت؛ با تاکید بر این که باید شاکر و قدردان خداوند باشیم که در زمانه‌ای بسر می‌بریم که نظام جمهوری اسلامی ایران حاکم است گفت: ما در این نظام مقدس فرصت پیدا کرده ایم که در ساحت مقدس دانشگاه خدمت کنیم.

دبیر جشنواره امامت و مهدویت افزود: ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است و این خدمت در ادامه مسیر انبیا قرار دارد که به خدمتگزاران حوزه فرهنگ سپرده شده است.

وی با بیان اینکه خدمت در عرصه فرهنگ امامت و مهدویت و اهل بیت پیامبر نعمتی است که خداوند به ما ارزانی داشته است اظهار کرد: خدا را شاکریم که در این مسیر دوستان خوب وهمدلی داریم واین همدلی را می‌شود در نشست‌های منطقه‌ای جشنواره علمی فرهنگی وهنری امامت ومهدویت که به میزبانی واحد دماوند و با حضور فرهیختگان برگزار می‌شود به وضوح مشاهده کرد.

در ادامه این نشست پیام دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مورد تبادل نظر قرار گرفت و نسبت به چگونگی اجرایی شدن مفاهیم زیارت جامعه کبیره از طریق تولید آثار فرهنگی وهنری تصمیمات لازم اتخاذ شد.

هم چنین در این نشست هریک از واحد‌های دانشگاهی استان تهران گزارشی از دوره سوم جشنواره را ارائه کردند.

در ادامه اولین نشست منطقه‌ای برنامه ریزی چهارمین دوره جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت، در خصوص بعضی از عناوین جشنواره تجدید نظر صورت گرفت و در بعضی عناوین نیز در بین واحد‌ها جابجایی صورت گرفت.

هم چنین در مقرر شد شاخص‌های فنی تولید پوستر جشنواره تدوین و به دبیرخانه‌های جشنواره ابلاغ شود.

واحد‌های دماوند، تهران مرکزی، اسلامشهر، ورامین، استاد فرشچیان، علوم و تحقیقات، علوم پزشکی، پرند، تهران جنوب، تهران شرق، تهران شمال و یادگار امام واحد‌های دانشگاهی منطقه یک چهارمین جشنواره امامت و مهدویت را تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیین پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار می‌شود
  • بیش از هزار واژه پرکاربرد زبان بلغاری ریشه و اصالت فارسی دارند
  • شهید مطهری مسیر حرکت جوانان را به سمت آموز‌های دینی سوق داد
  • ترسیم ۴ برنامه تربیتی و آموزشی مهم در نیروی دریایی
  • ۲۰۰ درخت پسته به کمیته امداد امام خمینی خلیل آباد اهدا شد
  • استوری تند و تیز مدیر روابط عمومی سپاهان علیه رسانه فارسی‌زبان خارج از کشور + عکس
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • کتاب «اخلاق النبی(ص) و اهل بیته(ع)» به زبان ترکی استانبولی ترجمه و منتشر شد
  • مسجد و هویت‌بخشی به محله